суботу, 4 квітня 2020 р.

Джессіка Бекол «Право на помилку. 25 успішних жінок розповідають про те, чого їх навчили власні помилки»


Бекол Дж. Право на помилку. 25 успішних жінок розповідають про те, чого їх навчили власні помилки / Джессіка Бекол ; пер. з англ. І. Віннічук. - Київ : Книголав, 2018. – 272 с.

Світ не ідеальний, ми не ідеальні, саме життя, на жаль, також далеке від омріяного ідеалу. Постійно трапляються прикрі випадки помилок, а найгірше – у кожного знайдеться одна-дві помилки, які принизливо виглядають то тут, то там «із-за угла», як то кажуть. Так чому ж, розуміючи все це, ми ставимось до помилок, як до прокази?

Люди перестануть боятися натиснути не на ту кнопку лише в тому випадку, коли кожен із відомих людей почне говорити про свої промахи на шляху до успіху. Саме цю інформацію доносить до нас на сторінках своєї книги американська дослідниця Джессіка Бекол.

«Право на помилку» - альманах промахів із практики відомих жінок. 25 історій осмислення життєвих уроків, без яких успіх ніколи не прийде. Книга спонукає нас рухатись вперед, аналізуючи минулі невдачі. Бекол дає нам рекомендації та поради, щодо уникнення тих чи інших помилок. Так, книга позиціонується як феміністична, проте підійде кожному.  Адже немає на світі людини, яка б не помилялась бодай у чомусь.

Книгу «Право на помилку. 25 успішних жінок розповідають про те, чого їх навчили власні помилки» Джессіки Бекол ви зможете знайти у відділі абонемента Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська 83-85)

Будьте здорові та читайте тільки якісні книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар