четвер, 26 березня 2020 р.

Гліб Архангельський «Тайм-драйв: Як встигати жити та працювати?»


Архангельский, Г. Тайм-драйв : как успевать жить и работать / Глеб Архангельский. – Москва : Манн, Иванов и Фербер, 2013. – 304 ст.

За всю історію існування науки про час та його впорядкування кожного дня з’являється все більше і більше схожої по своїй суті інформації. Людині, яка хоче швидко ознайомитись з основами менеджменту, стає важко зорієнтуватись в цьому масиві різних назв. І постає логічне питання: а воно взагалі того варте? Адже часу не так вже і багато, аби витрачати його на вивчення методів керування ним.

Саме для таких людей і була написана книга Гліба Архангельського «Тайм-драйв», де автор короткими тезисами пояснює всі ази тайм-менеджменту і дає рекомендації для використання на практиці того чи іншого способу організації своїх справ. Книгу можна вважати коротким конспектом лекційного матеріалу, який викладають в університетах та курсах.

        Знайти книгу «Тайм-драйв: Як встигати жити та працювати?» Гліба Архангельського ви можете у відділі абонемента Публічної бібліотеки ім. Лесі Українки (вул. Тургенєвська 83-85).

Немає коментарів:

Дописати коментар