суботу, 13 лютого 2021 р.

Марія Ніколаї "Шоколадна вілла"

 

              Николаи, М. Шоколадная вилла : роман / Мария Николаи ; [пер. с нем. Е. Кононовой]. – Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2019. – 480 с.


Шоколад… Як багато у нього облич! Хтось заїдає ним своє горе та проблеми, інші ж – припадають до цих невеличких смачних плиточок, аби відсвяткувати тріумф чи підсилити враження від зустрічі з коханою людиною. Вчені, наприклад, довели, що шматочок шоколаду кожного дня робить нас щасливішими… А що ж до людей, які виготовляють нам цей чудовий десерт? Цікаво було б зазирнути за лаштунки їхнього життя.

Марія Ніколаї, сучасна німецька письменниця, дає нам таку можливість крізь призму свого роману «Шоколадна вілла». Легко та невимушено авторка запрошує нас за лаштунки таїнства виготовлення шоколаду, а саме: в справи сердечні Юдін, майстрині цього ремесла. Що приготувала їй доля? Які труднощі на шляху до справжнього кохання уготовані цій молодій особі? Який присмак має її щастя? Відповіді на запитання шукайте на сторінках цієї чудової книги.

Гарантовано: під час прочитання роману  вам захочеться закутатись в теплу перину (обійми близької серцю людини підійдуть найкраще) та випити філіжанку ароматного гарячого шоколаду або какао. Тож приходьте до відділу абонемента нашої бібліотеки (вул. Тургенєвська 83/85) та пориньте у терпкий та солодкий водночас світ романтики та кохання.

Гарного всім настрою! Бережіть себе та читайте лише якісну літературу!

Немає коментарів:

Дописати коментар