понеділок, 14 серпня 2017 р.

Роберт Джеймс Воллер. Мости округу Медісон

Воллер Р.-Дж. Мости округу Медісон : роман / Роберт Джеймс Воллер ; [ пер. з англ. Д. Петрушенко]. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 190 с.

Роберт Джеймс Воллер - непересічний письменник, фотограф і музикант. "Мости..." було перекладено 36 мовами й екранізовано Клінтом Іствудом.

Ця книга - найбільший літературний феномен Америки, який знаходився в списку бестселерів найбільших газет країни більше 90 тижнів. Тільки в США перший тираж роману тоді нікому не відомого автора, професора з Айови, склав сім мільйонів примірників. «Мости округу Медісон» - це роман, який пишуть тільки раз в житті, роман про любов і втрату.


«

Кожен з нас мріє про випадкову зустріч, яка змусить відчути, що ми дійсно живемо. 

Воллер показує, що така зустріч гарантовано трапиться. 

(с) Sunday Telegraph
 »

«
Сильно... правдоподібно... 
Історія героїв не менш зворушлива, ніж оповідь про Тристана та Ізольду чи Ерота й Психею, - і значно вірогідніша. 

(с) Columbus Dispatch 
»
«
Час від часу з'являється чарівна оповідь, вишуканий діамант серед книжок, художній твір, який сповна винагороджує за ті всі пересічні книжки, що їх ми зазвичай читаємо. 
"Мости округу Медісон" - саме така історія. 
(с) Indianapolis News
 »

«
Це маленька книжкова перлина - одна з тих, які можна легко й швидко прочитати вільного підвечір'я на терасі. 
Але не робіть так. 
Смакуйте кожну сторінку, наче гарне вино, бо автор створив старомодну історію кохання, яка неодмінно полонить ваш розум і серце.
(с) Toledo Blade
 »


Він кохає її, а вона - його. Вона заміжня, має сина й дочку, а йому невдовзі доведеться залишити місто. Франческа бажала бути з Робертом, проте не могла покинути чоловіка та дітей. Він хотів забрати її з собою, але кохав по-справжньому й тому відпустив... Їхня історія починається за п'ять хвилин до народження великого кохання, а закінчується за п'ять хвилин до його згуби.

Книга є у відділі абонемента Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83/85). 

Немає коментарів:

Дописати коментар