середу, 7 серпня 2013 р.

Таня Малярчук. Біографія випадкового чуда

Малярчук, Т. Біографія випадкового чуда : роман / Таня Малярчук. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2012. - 238 с.
Книга візьме вас у полон уже з перших сторінок. Читається на одному подиху, але не відпускає від себе ще дуже довго, змушуючи до роздумів. Написана на реальних історіях, де досить сарказму і карикатури, тож сумно вам не буде. 
"Біографія випадкового чуда" - і для читачів Донцової, і для читачів Маркеса. І ті, і ті знайдуть в книзі своє. Головна героїня Лєна живе серед див, які відбуваються так просто і буденно, що, читаючи, починаєш озиратись в пошуках чогось подібного. Взагалі ця книжка наполегливо і з перших сторінок переконує: дива є. Лєна опікується собаками і дорослішає. Жорстоке життя початку 90-х занурює її в свою реальність.
Чим обернеться спроба героїні допомогти ближньому — польотом над гніздом зозулі чи вознесінням?
Про це ви дізнаєтеся із книги. Є вона у фонді бібліотеки ім. Т. Шевченка (вул. Половецька, 14-а, тел.: 044 489-71-80) та у бібліотеці ім. О.Теліги (вул. Щербакова, 33  044 400-84-14). У свою бібліотеки цю книгу ви можете замовити по МБА (міжбібліотечному абонементу). 

1 коментар:

  1. Читала цю книгу. Дійсно читається на одному подиху. Деякі моменти в книзі хочеться розібрати на цитати, на стільки все влучно підмічено...

    ВідповістиВидалити