понеділок, 20 березня 2017 р.

Михайло Івасько. Дев'ять кроків назустріч вітру.

Івасько М. Девять кроків назустріч вітру : роман / Михайло Івасько. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2016. - 208 с.

Зворушливий роман для підлітків від українського Джона Ґріна! 

     Михайло Івасько – український письменник, випускник факультету журналістики, автор фантастичного роману для підлітків «Яловохус». Улітку 2014 року він разом із мільйонами людей із різних країн – школярів і президентів, спортсменів і домогосподарок – перекидав на себе відра з крижаною водою на підтримку хворих на БАС – невиліковну неврологічну хворобу. Історію короткого, але яскравого життя одного з таких хворих – сімнадцятирічного Бенедикта Креха – розповідає у своєму новому романі талановитий молодий автор.

      Сімнадцятирічний Бенедикт Крех тікає з дому і приїжджає до великого міста, щоб нарешті почати жити так, як йому мріялося: серед цікавих особистостей, у вирі незабутніх подій. А ще у нього є таємниці. Одна з них — він давно пише вірші. Завдяки коханій дівчині Анні юнак знайомиться з відомою співачкою і авторкою пісень Рутою Кулаковою. Рута давно перебувала у творчій кризі, а з віршами Бенедикта знову відчула творче натхнення. Але незвичайний талановитий юнак приховує від усіх не минуле, а майбутнє, якого їм з коханою доля відмірила так небагато…

«Нещодавно отримала від подруги цю книжку. І ось що скажу - це найкращий підлітковий роман, який я коли-небудь читала. Ніякі зарубіжні Дженні Даунхем не йдуть у порівняння із цим твором! Щирий, життєствердний, написаний гарною українською мовою, зі здоровою мораллю... Думаю, така книжка обов'язково сподобається тим, хто має любов до читання й відчуває сум. ©  »

«
Вау. Ні це – ВАУ. Спочатку в мене були сумніви на рахунок цього молодого безіменного автора. Але я все ж таки купила цю книгу і зрозуміла, що мої сумніви були марними. Книга причарувала с перших сторінок і прочитала за пів ночі, не дивлячись, що зранку треба в університет. В романі все є. І любов, і справжнє кохання, і дружба, прості стосунки між людьми. Є ДУША. Можливо це гучно сказано, але воно так і є. Хто ще не купив – всім купляти. Підтримаємо вітчизняну літературу. ©

 »
Книжку можна взяти у відділі абонемента Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83/85).

2 коментарі:

  1. Де скачати книжку по психології Поповського: http://popovskyi.com.ua/ Це український психотерапевт. Підкажіть на якому сайте це можна зробити безкоштовно. Може в Вас е pdf файл? Буду дуже вдячьный за допомогу!

    ВідповістиВидалити
  2. На жаль, у фонді бібліотеки відсутні книжки цього автора.

    ВідповістиВидалити