вівторок, 20 грудня 2016 р.

Світлана Талан. Оголений нерв

Талан С. Оголений нерв : роман / Світлана Талан. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2015. - 544 с.

Світлана Талан - неодноразовий фіналіст всеукраїнського конкурсу "Коронація слова" та володар відзнаки фонду О. Пінчук "АнтиСНІД" "За найкращий роман на гостросоціальну тематику". 2012 року за версією журналу "Фокус" авторка була визнана одним з найуспішніших українських письменників. Герої її романів - сильні духом особистості, які навіть у найскладніших життєвих ситуаціях не зраджують власну совість.

Війна скидає з облич людей маски, оголяє їхні душі та робить свій розподіл на добро і зло...
Настя вважала, що має міцну й дружну родину, що вони завжди допомагатимуть одне одному і будуть разом у найскрутнішу годину. Але весна 2014-го показала, хто чого вартий... Сєвєродонецьк опинився під владою сепаратистів. Наче безодня розкрилася, і Настині діти опинилися по різні боки барикад... Кожен зробив власний вибір, і шляхи рідних людей розійшлися. Чи можливо здолати прірву, яку проклала між ними війна?

«У романі є все, що, на щастя і на жаль, є в житті: кохання і зрада, пристосуванство і щирість, вбивство і переродження душі. І, хоч як цинічно прозвучить, за це варто подякувати війні, адже саме під її крижаним подихом проявляється суть.
 (с) Ольга Хвостова, журналіст

Книгу можна взяти у відділі абонемента Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83/85).

Немає коментарів:

Дописати коментар