вівторок, 31 січня 2012 р.

До читачів

Література прекрасна своїм різноманіттям. Немає на світі такої людини, яка не змогла би  знайти собі  твір до душі. Не можна розділити літературу на хорошу і погану, потрібну й непотрібну. Кожній книзі є місце в певний період часу. І кожному із нас дуже важливо знайти «свої» книги, які будуть надійними друзями впродовж всього життя.
Бібліотекарі вам допоможуть у цьому.

4 коментарі:

  1. Пані Ольго, вітаю з відкриттям! Дякую, що прийняли до своєї ватаги. Тепер головне - обрати першу гарну книжку для рекомендації :)

    ВідповістиВидалити
  2. Вам дякую за підтримку.)))Чи не надто гламурний дизайн блогу? Щось не зовсім впевнена. Ось справлюся із нагальною плановою роботою і теж підключуся. Маю думку: щоб полегшити читачам вибір книги, напевне в тегах до допису раціонально проставляти різновид жанру: н-д, проза історична українська, поезія зарубіжна, детектив український, фантастика зарубіжна, класика українська, класика російська, і т.д. по цьому принципу. Що скажете?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені подобається дизайн, адже ми пропонуватимемо книжковий букет:)А в тегах дійсно потрібно вказувати жанр - так легше обирати.

      Видалити
  3. Ольга Ивановна, благодарю за приглашение. С радостью присоединился к проекту. Надеюсь, смогу сделать какой-то вклад.

    ВідповістиВидалити