вівторок, 26 вересня 2017 р.

Лорі Нельсон Шпільман. Список мрій

Шпільман Л. Н. Список мрій : роман / Лорі Нельсон Шпільман ; [пер. з англ. Т. Ткалюк]. - К. : Видавнича група КМ_БУКС, 2016. - 384 с.


Лорі Нельсон Шпільман – американська письменниця, яка живе в Мічигані разом з чоловіком та котом. Вона – колишній логопед, методист і домашній викладач. Вона любить займатися спортом, подорожувати та читати, але справжня її пристрасть – це письменство.

Її перша книга "Список мрій" стала міжнародним бестселером, права на публікацію якого були куплені тридцятьма країнами світу. Реліз другого роману з оригінальною назвою "Sweet Forgiveness" вийшов в червні 2015 року. Наразі письменниця працює над третьою книгою.

Книга "Список мрій" – романтична та зворушлива історія про нерозривний зв'язок між матір'ю і дочкою, вперше опублікована українською мовою.

У Брет Болінджер є все, чого можна побажати у житті: хороша робота, просторе житло та красивий бойфренд. Та все йде шкереберть, коли жінка дізнається, що після смерті матері в спадок вона отримає не косметичну фірму та безтурботне життя на додачу, а її власний список мрій, написаний ще в юності. Умовами отримання спадщини є виконання всіх пунктів цього списку протягом року. Та чи можливо досягти всього того, про що мріяла чотирнадцятирічна дівчинка?
Купити коня, зіграти на великій сцені, закохатися – такі випробування постають перед головною героїнею роману "Список мрій". Та чи впорається вона з ними?

Книга «Список Мрій» – ідеальний варіант для фанатів творчості Сесілії Ахерн та Джоджо Мойєс.

Книгу можна взяти у відділі абонемента Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83/85).

Немає коментарів:

Дописати коментар