середу, 1 лютого 2017 р.

Джонатан Сафран Фоєр. Страшенно голосно і неймовірно близько


Фоєр Дж. С. Страшенно голосно і неймовірно близько : роман / Джонатан Сафран Фоєр ; перекл. з англ О. Постранської. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2016. - 384 с.

Роман одного з найбільш неординарних авторів сучасності, Джонатана Сафрана Фоєра, вийшов друком у 2005 році та одразу став подією в літературному світі. Його перекладено 30 мовами, а екранізація 2012 року була номінована на премію "Оскар".

Десятирічний Оскар Шелл має важливе і надзвичайно секретне завдання, яке охоплює всі п'ять округів Нью-Йорка. Його мета знайти замок до загадкового ключа з комірчини Оскарового батька, який загинув у Всесвітньому торгівельному центрі 11 вересня 2011 року. На Оскара чекає бурхлива, зворушлива, часом весела подорож, яка допоможе загоїти всі рани.

«Дотепний, глибокодумний, надзвичайно проникливий роман, який поверне читачеві віру в те, що є ще правильні книги у правильному місці, які мають силу змінити світ.  »

(с) O, The Oprah Magazine


«Страшенно голосно і неймовірно близько" - це наче диво, світанок нового дня, висадка людини на Місяць. Ця історія настільки бездоганно продумана, сміливо написана, до такої міри зворушлива і витончена! »

(с) Baltimore Sun


«Фоєр, безсумнівно, належить до нового типу літературних воїнів - він є віртуозним, мрійливим, винахідливим, смішним і нестямним. Він наповнює сторінки вибуховою силою. »

(с) Village Voice


Книга є у відділі абонемента Публічної бібліотеки імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83/85).

Немає коментарів:

Дописати коментар