четвер, 12 лютого 2015 р.

Володимир Даниленко. Тіні в маєтку Тарновських

http://piramidabook.com/file/*A254A1E2045E41681B28BAC33521ABCDC9DF1EB8.jpgДаниленко В. Тіні в маєтку Тарновських : повісті / Володимир Даниленко. - Львів : Піраміда, 2012.— 180 с.

           До книжки "Тіні в маєтку Тарновських" відомого українського прозаїка Володимира Даниленка увійшли твори, де досліджуються стосунки між чоловіком і жінкою в сучасному світі з його загостреним почуттям егоїзму, самотності й дефіциту любові.
          На руїнах почуттів Алла Рачківська і Тадей Швагуляк із повісті "Тіні в маєтку Тарновських" відвідують сеанси психотерапевта, що допомагають їм знайти в своєму минулому та минулому батьків причини, що сформували основи їхньої поведінки. Через любовний досвід різних поколінь розкриваються потаємні пружини, які рухають людиною і змушують її страждати, шукаючи відповіді на питання, що хвилюють кожного.
          "Сонечко моє, чорне й волохате" - історія про молоду київську сім'ю, талановитого й непристосованого до життя піаніста, його дружину, яка працює на різних роботах, щоб утримати сім'ю, та їхні стосунки під час сімейної кризи.
           Художній світ Володимира Даниленка - це світ натяків і недомовленостей, за якими прихована прірва людських пристрастей із їхніми романтичними прелюдіями, що переходять у насолоду, розчарування, біль, самотність і відчай, оголюючи одну з центральних екзистенційних проблем сучасної людини.
"Володимир Даниленко сьогодні - це надпотужний флагман української літератури"
Григорій Гусейнов. Літературна Україна. 

Цю книгу ви можете отримати у відділі абонемента Публічної бібліотеки  імені Лесі Українки (вул. Тургенєвська, 83/85).